Hei alle sammen,

Etter min fysioterapiutdanning i Tyskland gjennomførte jeg en videreutdanning som en lymfedrenasje-terapeut. Siden det har jeg oppdaget min kjærlighet for denne formen for behandling.
Lymfekarene er et system i kroppen som transporterer toksiner og avfallsstoffer bort.
Etter en operasjon eller flere forskjellige sykdommer (fe. lymfødem eller venøse problemer) kan kroppen miste evnen til å transportere alt bort og så oppstår et ødem/ en hevelse.
Med lymfedrenasje (en spesiell massasjeteknikk) kan man forbedre transport og øke den med opptil 30 ganger.
Dessverre vet ikke så mange mennesker her i Norge om lymfedrenasje. Det er bare en håndfull terapeuter. Noen velvære praksiser tilbyr lymfedrenasje, men dette har ingenting å gjøre med den terapeutiske lymfedrenasje.
Likevel er det svært mange mennesker som trenger en lymfedrenasje. Selv om du er flink å søker på nettet er det lite informasjon på norsk om lymfedrenasje.
Så jeg har nå tatt på meg oppgaven med å bringe lymfedrenasje til Norge og håper på deres hjelp. Vennligst del dette innlegget, slik at så mange som mulig lærer om lymfedrenasje/lymfesystem. På nettstedet mitt eller på linkene kan du lære mer om lymfesystemet og lymfedrenasje. Hvis du ikke vet hva som ville være best for deg selv eller en venn, start en samtale med meg, og jeg kan gi dere råd.

Med vennlig hilsen
Ann-Katrin

lymphnetzwerk.de

edema-network.eu

nllf.no (Norsk lymfødem- og lipødemforbund)