Hei,

i dag skal jeg gjøre litt reklame for lymf- og lipødem forbundet.
Jeg selv er medlem i norsk lymfødem- og lipødemforbund (NLLF), fordi jeg syns det er viktig å støtte en organisasjon som jobber for å forbedre behandlingssituasjonen her i Norge. Foreningen jobber mot politikerne og helsemyndighetene for å skaffe bedre betingelser. Dessuten informerer de helsepersonell og prøver å spre informasjonen om lipødem og lymfødem også i sosiale medier.
Når du er medlem i NLLF blir du tildelt nærmeste lokallag. Du får 4 ganger per år fagbladet – Lymfeposten. Der står det mye informasjon om sykdommene. Det blir delt erfaringer av likesinnete, helsepersonell informerer om nye behandlingsmetoder og det finnes mange tipps om hvordan du kan forbedre hverdagen din. Foreningen har likepersoner som er alltid til stede på medlemsmøtene, men du kan også ringe de for en prat. Lokallagene arrangerer medlemsmøter. Her i Stavanger har vi vanligvis 4 medlemsmøter. Det er ofte helsepersonell som holder foredrag om behandlingen, hudpleie, kompresjonsplagg, kosthold, trening og mm. En highlight hvert år er kursene som matlagingskurs eller yoga.
Ut året koster medlemskap 100kr og da er du medlem i NLLF, men også her i Stavanger. En vanlig medlemskap koster 350kr, husstandsmedlem koster 100kr, barn og unge under 26 år koster 200kr.

Jo mer medlemmer foreningen har jo lettere blir det å argumentere mot myndighetene. Bli medlem!

Gjerne del med venner eller fysioterapeuter!

VERV EN VENN!!! Du er med i loddtrekning til en jubileumsnål.

 

Hilsen Ann-Katrin

61840049_2305459623041023_1938452803793977344_o